Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massor av änder





En liten dag vid en
sovande sjö.




Här har många nätter regnat
stjärnfall i mina ögon

och här väntar någonting vackert
på att återuppstå.

En moske´ en kväll att minnas
en synagoga
en natt i sömnlöshet

ett hotell är det verkligen sant ?

En kyrka
helg

Och massor av änder
nära den sovande sjön






Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-17 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg