Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet politiker och andra vad ordet transparent betyder egentligen?


Betydelse - Haiku

 

 

allting numera

sägs vara transparent ju

alltså osynligt




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-18 13:02



Bookmark and Share


  Per Drysén
Sker saker bortom det synliga
2019-10-19

  Bodingen VIP
Många politiker är så färglösa att de är transparanta fast själva hävdar de med bestämdhet att de är antingen blå, röda eller gröna he
2019-10-19

    Lena Staaf VIP
Ha ha, knasigt ord! Antar de menar genomsläpplig.
2019-10-18

  Solstrale VIP
Ja... Klockren Klarhet!
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP