Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älg - Haiku

 

 

älgar stövlar in

i samhället de strövar

undgår jägarna




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-20 09:54



Bookmark and Share


  ULJO
Farligt med vilsna djur i människoland.
2019-10-21

  Bodingen VIP
Hälge och Hälga på flykt
2019-10-20

  Per Drysén
Kloka djur
2019-10-20

    Lena Staaf VIP
Rolig haiku! Men inte så roligt för dem som träffar på de nästan tama älgarna.
Jag har dem ofta i min trädgård. Men jag bor på landet.
2019-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP