Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på tändvätska

Mina känslor ligger som utströdd kol i en utegrill,
små svarta bitar utan gnista..Var är tändvätskan
som skulle få dem att glimma utav glöd?
Obrunnen kol är som bortkastat liv,men ännu kan
den ta eld och skimra gyllene röd,ännu är jag ej död.




Fri vers av downwriter
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-06-30 18:41



Bookmark and Share


    Veronika Henriksson
Sorgligt tänker jag, men ändrar mig och tänker om...

Du är ju verklig, inte död.


---Det är väl nu det kan börja, när vi som var små äntligen själva kan gå.
Kram, från en dotter
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

downwriter