Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är väl ingen poet

varför sitter jag här och diktar,jag är väl ingen poet.
Skriver fina ord på ett papper,om livet och sånt jag bara råkat tänkt.
Förskönar verkligheten,formulerar om den så den passar bättre.
Är inte livet i sig nog utan dessa ord,ja säg det,jag är väl ingen poet.




Fri vers av downwriter
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-07-13 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

downwriter