Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva livet

Att leva ett liv är inte så lätt,åtminstone inte att göra det på rätt sätt.
Först är man ett barn för liten för att förstå,sedan blir man tonåring,
för ung för det mesta.Rätt vad det är är man i medelåldern,lever för
morgondagen,sällan i nuet.Man blir äldre och plötsligt en dag för gammal
för det roliga.Vart tog livet vägen? Det bara passerade utan att levas
fullt ut,i väntan på något som skulle komma,men kom det någonsin?
Lev i nuet,carpe diem,kan inte sägas för ofta,livet är här och nu,tänk på det så du inte behöver se ditt liv rinna ut i sanden.




Fri vers av downwriter
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-06-30 19:47



Bookmark and Share


    Veronika Henriksson
Snyggt morsan! :)
Men Du, man är inte äldre än man gör sig!

Kram
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

downwriter