Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det omänskliga skriet

 

 

från djupet av själen 

från det svarta helvetesdjupet

skär som vassa knivar

ett skri som överröstar nattens demoner

de kan inte längre skrämma henne

det är smärtan utan slut

hon skriker

länge...

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-21 15:02



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Skriiiiiiiet
Fasansfullt fint diktat
2019-10-21

  Bodingen VIP
Ser målningen "Skriet" av Edvard Munch
2019-10-21

    Lena Staaf VIP
En smärta som måste ut.
2019-10-21

  ULJO
Som en skräckfilm
2019-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP