Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gla' ska man va'

 

 

att va' snäll och gla'

helst varenda da'

vill andra hon ska va'

det är ju så bra

 

men ibland hon gråter

när minnen kommer åter

i ensamhet hon lider

över tråkiga tider

 

men snart det över går

hon torkat bort sin tår

ser åter livets clou

säger I love you

 

livet är fantastiskt

rentav bombastiskt

ej längre tid för tårar

snart kommer glada vårar

.

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-24 17:15



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Livets upp- och nedgångar i uppmuntrande ord.
2019-10-25

  Kungskobran VIP
Det blir aldrig roligare än vad man gör sig
2019-10-24

  Bodingen VIP
Man ska inte glädjas i onödan he
2019-10-24

  Niliboy
Den mest fantastiska dikt jag läst visst skall vi vara glada varje dag! Jesus vill ju det!
2019-10-24

  Cikoria Blå VIP
Välbekant tema som vi alla kan känna igen oss i.
Texten med rimord och allt, flyter på fint.

2019-10-24

    Lena Staaf VIP
Så dramatiskt är livet. En del säger: Det är inte hur man har det utan hur man tar det.
2019-10-24

  ULJO
Fin text. Skulle ju kunna bli en trallvänlig visa.
2019-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP