Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte konstigt att de kom till oss utifrån och hämtade..


Vad gör vi sen när jorden inte orkar mer?

Vår stund i vila skänker oss tanken till moder jord

det är en svår och vemodig tid som ger oss stillhet

tänker hur ska vi leva


jag älskar moder jord, älskar naturen och djuren

men känner sådan sorg i mitt hjärta när jag ser..

hur nära vi är

våra barn vet känner det lever det

i en katastrof är vi medmänniskor

skolår

vi som skulle få lära hela livet

finns inte mer




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-24 21:57



Bookmark and Share


  Rodin
Vackert skrivet om något så tungt.
2019-10-25

    Lena Staaf VIP
Bra att du uppmärksammar vad som håller på att ske. Vi måste sätta stopp för det!
2019-10-25

  Klaus Peter Jensen
I følge FB vil Amazonas skovene måske forsvinde om nogle få år på grund af menneskelig dumhed. Et begavet og kreativt digt som det er inspirerende at læse trevlig helg med venlig hilsen Klaus
2019-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP