Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ängel finns i mitt hjärta






Du var allt men nu, bara ett minne blott.

jag var så liten att jag knappt kommer ihåg dig, men vissa saker kommer jag alltid att minnas.

ditt glädjefulla skratt, ditt hår och dina ögon.

Men mest av allt kommer jag ihåg dig på din födelsedag när vi åt

inlagda päron med vispgrädde.

Du började att bli hårlös så du hade en peruk som var lockig.

Men med tiden som gick så tynade du bort allt mer och mer.

Till slut så låg du i din säng med gröna sängkläder.

Du hade cancer, hudcancer.

Sen gick allt så fort, jag fattade knappt att du var död.

Det gick inte, det

fanns inte.

När vi kom till kapellet så låg du i din kista och kollade upp i taket, du

Bara såg med ögon som var tomma, de var blinda.

Jag kunde varken tänka eller andas, jag blev bara rädd, nu hade jag

ingen, nu blev jag ensam.

jag gömde mig för mina föräldrar i mitt rum men hög musik så jag inte

kunde höra något annat.

Men för någon dag sen visste jag att du kanske var död men du kommer

alltid att finnas i mitt hjärta, och du kommer alltid att vaka över mig.

Så om jag ser en ängel så kan de vara du.



jag kommer alltid att älska dig Mormor...




Fri vers av Andreas. Engwall
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-06-30 22:16



Bookmark and Share


  Ellen.Karlsson
Gud vilken fin dikt Ante.
2007-02-27

    Louise B
den här är så jävla fin och ledsen och sorgsen, så jag vill bara gråta.
den skriker verkligen sorg & ledsamhet. & cancer, det är en hemsk sjukdom, som bara dödar folk. bläh för cancer.
hur som helst skit bra skrivet,
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Andreas. Engwall
Andreas. Engwall