Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du vilken dag! ja jag tror ändå jag såg dig men med mina trötta ögon så blir allt lite gryningt å suddigt! Fin såg du ut att vara...


Du blåser omkull allt

Ja du leker med mig Pia! Blåser på lövhögen så det far dansar runt , du sprider ut mig på en stor jäkla yta ...
Fast nu var det ruggit nära jag fånga dig..
Tycker inte om att planera utan det är det där spontana... Ja nu är du förbered för nästa helg då kommer jag igen .. det finns mera tid då !
Ditt blåsiga yrväder lär ha mojnat lugnat ner sig kanske får jag min kyss då?
Tycker om ditt yrväder!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-25 17:26



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Blev glad att läsa, till trots livets förändringar och vädrets vindar ett är senare! Tack!
2020-11-02

  Niliboy
Tjusig lek med aforismer! Kul att läsa!
2019-10-26
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //