Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes liv en bluff

 

 

hela hennes liv var byggt på lögner

sedan tidig ålder hade hon lärts

att vara andra till lags

fast hon inte alls ville

annars blev det skäll och hårda ord

hon mådde bara dåligt av det

så hon fogade sig motvilligt

när hon blev äldre blev det en vana

en del av hennes identitet

hon upptäckte fördelarna med det

alla ville vara hennes vän

hon blev populär i kompiskretsen

hon klättrade på karriärstegen

i sin ensamhet såg hon sin spegelbild

en okänd människa

en total främling 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Öknens Ros VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-28 11:02



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ett chefsämne alltså
2019-10-29

  Kungskobran VIP
Spegel på väggen där säg mig vem jag är
Fint gestalt av dig
2019-10-28

  AiA Maria den fria
Smärtsamt tydlig spegelbild...
Att se och sedan släppa taget o skapa plats för det nya är sedan ett möjligt val

Tack!
2019-10-28

    Lena Staaf VIP
Ja man formas tidigt i sin barndom och det blir tufft att bryta sig loss från de invanda strukturerna senare.
2019-10-28

  Ingemies. Blandning
Tråkigt, men det förekommer tyvärr.
2019-10-28

  ResenärGenomLivet VIP
Tragiskt att det ska behöva bli så här...man skulle önska en helt annan utveckling...:-(
2019-10-28

  ULJO
Tragiskt att behöva formas till något man inte är.
2019-10-28

  Feliaxel VIP
Tyvärr inget ovanligt att man tappar sin identitet
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP