Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Smärta riven i tankar

Smärta

riven i tankar

När dina ord snittar mig i natten och du pillar dig i naveln och våra pinnstolar äger mina luggslitna tröjor över stolsryggarna vandrar min längtan. Din sorg, besvikelse över dina opublicerade artiklar, månens benvita skära, natten tung, odiskade assietter, innekatten som längtar stråk, mina brutalt tidiga morgnar där jag längtar kockjobb med färsk fisk, citron, dragon och nöjda gäster. Din totala brist på inkännande när vinden vände och när du satt i din sfär av intellektuellt ego och tog luft, energi. Svettig, utkramad efter fyrahundratrettio portioner av det bästa jag förmådde och en uppkäftig dillkvist på toppen åkte jag bussen, den traktorlika som tog mig vidare till Brommaplan. Tog tre trappor i ett ångestfyllt språng. Väl hemma slet jag ut dina befläckade kalsonger, blekta tröjor, dina elaka lappar på köksbänken och din rakade skäggväxt i handfatet! Öppnade fönstret mot norr, ingen ånger mer!

 




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-29 21:30



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ut med skiten
kom inte in igen
för det är slut
jag har slängt dig ut

2020-01-25

  Lars Hedlin
Oerhört starkt ochdjup
2019-11-05

  Ezmeralda VIP
Stark text, vill hålla med.
Det blir för mycket ibland för oss människor!
2019-10-30

  AiA Maria den fria
Kraftfullt !

Tack!
2019-10-30

  ULJO
Håller med. Starkt
2019-10-30

  Rafmagn VIP
Starkt!
2019-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP