Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvsorgsna kvällar





Blomman i fönstret känner sej ensam.
Detta mörka fördragna fönster.
Aldrig tänt. Och just där det alltid blåser utanför.

Ofta regnar,
småspringer man upp i dom smala branta trapporna
med sina gula löv liggande.

Bortglömda som skuggorna som ligger kvar
efter oss i lyktornas sken om kvällen.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-01 11:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt och berörande!
2019-11-06

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Man registrerar sånt som kan ge en hopp och förlikar sig sakta med mörkret. Halkan kan jag dock aldrig tycka om. Den gör hösten så farlig.
2019-11-01

  Lottie Ålhed VIP
Sorgset vacker ögonblicksbild av trappan med bladen och övrigt i lampans sken Väl utmejslad bild och stämning .
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg