Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ute är det mörkt

Ute har mörkret sänkt sig denna höst.
Sitter här och söker tröst.
I det vackra glaset fullt av rött.
Mina tankar vandrar förstrött.

Ljuset låga skiner stark och klar.
Lika stark som vår kärlek var.
Du i livet nu gått vidare.
Funnit en ny glädjespridare.

Själv sitter jag här kvar.
Söker omöjliga svar.
Vad var det som gick så fel.
Du var ju min stora juvel.

Vår kärlek var från himlen sänt.
Sådan närhet till någon jag aldrig känt.

Vår älskog så passionerad.
En kärlek så komplicerad.
Våra möten så heta.
Våra gräl så feta.

Så många tårar jag dej givit.
Från mig dej jag drivit.
Vet att det inte räcker med ett enkelt förlåt.
När jag gjort din kind våt.

Med dessa rader vill jag dej smycka.
I framtiden önska dej all lycka.
Kommer alltid älska dig över allt på denna jord.
Detta är mina slutord.




Övriga genrer av Charlie assarsson
Läst 191 gånger
Publicerad 2019-11-01 19:46



Bookmark and Share


  agneta pichler
längtan
2019-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Charlie assarsson
Charlie assarsson