Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte

Dom går förbi varandra på gatan.
En snabb blick på varandra.
En blick av längtan och lust.
Dom vet att dom älskar varandra.

Hon går där med sin man,
han går där med sin kvinna.
långa blickar dom kastar efter varandra.
Och längtar till varandras famn.

Skilda vägar i livet dom valde att gå.
Men ingen av dom glömt den starka passionerade
Kärlek dom en gång hyste för varandra.
En magi som väcks till liv varje gång dom möts.

Missförstånd, rädsla och hårda ord drog dom isär.
Av rädsla för ensamheten hade dom alldeles för bråttom
Att gå vidare i sina liv.

Nu möts dom vid enstaka tillfällen på stan.
Dom låsas inte om varandra.
Fast deras hjärta slå för varandra.
Ingen vet om dom varandra till slut får.
Det får bli framtidens gåta.




Övriga genrer av Charlie assarsson
Läst 164 gånger
Publicerad 2019-11-09 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie assarsson
Charlie assarsson