Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han önskade

Han önskade att hennes hjärta skulle tillhöra honom
Han längtade efter hennes kärlek
Men i sinom tid insåg han
Att hennes hjärta kan aldrig tillhöra endast honom.
Och hennes kärlek är inte ämnad för honom.
Förkrossad plockar han upp bitarna av sitt krossade hjärta.
Försöker Laga det som inte lagas går.
Läger det ömt i ett låsbart skrin, och kastar bort nyckel.
Och hoppas att hon inte hittar nyckel till hans hjärta mer.




Övriga genrer av Charlie assarsson
Läst 195 gånger
Publicerad 2019-11-05 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie assarsson
Charlie assarsson