Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte hur

Man börjar om,
man är lika ung som då

Man säger sig kunna,
veta och vilja allt,
man vet bara inte hur

Det var så länge sen
och nu är världen
något annat,

lika uppbyggd
av verklighet
som man själv

Pusslet är redan lagt,
det blev en tavla
man inte hängde upp

men det var vägen
som var mödan värd

Det måste man tänka på
när man måste börja om
men inte vet hur




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 204 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-11-04 11:03



Bookmark and Share


    snöö
Fin dikt med ord som berör!
2019-12-01

  Nimbus VIP
En intressant dikt med ett språk som åtminstone fick mig att göra dikten till "min"! Genom att inte säga vem dikten handlade om så tog jag mig den lättare till mig!

"Pusslet är redan lagt,
det blev en tavla
man inte hängde upp" - fantastiska rader!
2019-11-06

    ej medlem längre
Det finns väl nya pussel att lägga, börja med att leta upp en hörnbit och ta det vidare därifrån ...
2019-11-04

  Carl-Johan Bachofner
Ja, hur börjar man om?
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta