Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

seglats

 

 

 

när ensamhetens stiltje

härskar det fjärdens nu

bara jag kan äga

 

något skakar mina segel

en pust från

eolsharpos klippor

seglet rundas

vinden spänner tyget

bäring på ursprunget

känslan föds

långa jämna andetag

flytande över fjärdens yta

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2019-11-06 08:51



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Att dina segel får fyllas av någons andning är så vackert att det går att tappa andan för mindre!
2019-11-06

  lodjuret/seglare VIP
Detta är vad som menas med att någon pratar dikt, för mer påhittat hävt ur erfarenhetens ljuva brunn, det får en väl le efter?
2019-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg