Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
What this country needs is more unemployed politicians." //Angela Davis


Demokratin som syfilis - Haiku

 

 

 

Rustad för röstning

din rätt att välja bödel

blott vart fjärde år

 




Bunden vers (Haiku) av Judas Ekholm VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-08 00:56



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Instämmer med Lena.
2019-11-08

    Lena Staaf VIP
De verkliga makthavarna (storföretagen) får vi inte rösta om.
2019-11-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
så tragiskt att vi återstår bara att välja jackan enligt de gråa tonerna i hängningen.
2019-11-08

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Kalla fakta från helvetet.
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP