Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om känslor som svalnar, en text om att leva på minnena i hopp om att hålla kärleken vid liv.


Det var vi

Vi kunde aldrig stanna
Ville alltid komma fram
Sökte efter en väg till ingenstans
För vi visste inte vad vi ville
Utom att komma ifatt
Det vi en gång haft
Det vackra
De vackra kyssarna på balkongen
De sena nätterna
Under stjärnklar himmel
Dagsfylla på gräset
Glasen fyllda med bubbligt vin
Och skratt som ekade i hela staden
Det var vi
Vi som var oövervinnerliga




Fri vers (Fri form) av Fannyamandas
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-09 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas