Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sometimes love isnt enough

She was the kind of girl who
Always lived for the moment
And embraced it like
It would be her last
At any time

She loved the rush of life
The endless amount of ecstacy
flowing in her veins

Wishing
Hoping to find
Someone who loves life
just the same

Wishing
Hoping to find
That kind of love
She has
She wants




Fri vers (Fri form) av Fannyamandas
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-12 23:02



Bookmark and Share


  ¡se necesitan dos para bailar un tango!
ah det är du igen

bella lookaliken <3

freud sa en gång i tiden

jag vet att han blev

knäpp efter ett tag

men han har sagt

många klokskaper också

att vi känner bara

lycka inför en kontrast

så ändra nåt i ditt liv mycket

offra till gudarna tex

gudar är på riktigt

använd svart magi

du vet själv va de e

i sverige har vi svensk voodoo

alltså runmagi

så skriv på trä

eller sten tom

om du vågar / kan

runor är starka

och uråldriga

äldre än latin :)

jag har peorth

runan tatuerad

på min vänstra hand

den är vacker <3

som pi ungefär

oändlig.....
2023-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas