Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld

Du är för
vild vild vild
För denna värld
För dödlig för mig

Jag väljer att va
blind blind blind
Vill inte se
Hur du sakta dödar mig




Bunden vers (Rim) av Fannyamandas
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-17 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas