Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när vita lögner håller kärleken vid liv

Alla löften vi aldrig höll
Alla gånger som jag föll för
idéerna av dig som du skapade i mitt huvud

Du va expert på de,
att ljuga och få mig tappa verkligheten
Ibland undrar jag om
bilden av dig nånsin existerade




Bunden vers (Rim) av Fannyamandas
Läst 88 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-03 16:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fler än jag som råkat ut för någon med narcissistiska tendenser vad det verkar. Bra text. Stor igenkänning.
2023-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas