Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige är fantastiskt, Eller hur ?

— Hej och välkommen till Anti- Sociala Tjänsten!!
- Du har plats 8011 i kö.
- Du har ingen plats i kön var god ring senare.

- Hej och välkommen till Anti- Sociala Tjänsten !!!

- Och du vill ???
- Ansöka om ekonomiskt bistånd . Gå in på WWW. Anti- Sociala Tjänsten.se Välj fyll ansökan och fyll i alla uppgifter så ska vi syna dig i sömmarna och se vad vi kan göra...

Hej och välkommen till Anti- Sociala Tjänsten !!!!
-Jag skulle behöva lite hjälp med mina barn .
- Det ordna vi, det blir något som heter LVU, det är det enda vi kan erbjuda. Sedan får vi se om ni återförenas Det är JU FÖR BARNENS Bästa erbjuder detta!!

Hej och Välkommen till Anti- Sociala Tjänsten !!!!
- Jag heta Ashmed Abdullah , jag ansöka om pengar ....
- Ja visst hur mycket behöver ni ?
- Jag inte veta.
- Du får 50000 kr idag Hej då.

Hej och välkommen till Anti- Sociala Tjänsten !!!!!!
- Du har plats 5011 i kön
- Tyvärr så kan vi inte ta ditt samtal . Ring helst aldrig mera.

En ironi över något som kallas Socialtjänsten....... ??????




Övriga genrer av Carmen Sjögren
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-11 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carmen Sjögren