Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den där doften

 

 

jag blundar dig

till verklighet

till kött och blod

hjärta och hjärna

 

 

jag förnimmer dig

som en kropp

döende invid mina

rosslande önskningar

 

 

jag erfar dig

som den där doften

som aldrig går bort

som jag aldrig vill skall försvinna

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-14 17:03



Bookmark and Share


  Torkade rosor
Utan att jag riktigt kan sätta fingret på varför, så känns denna riktigt stark!
2019-11-15

    Lena Staaf VIP
En försiktig kärleksdikt. Men för säkerhets skull är hon död?
2019-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP