Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa stjärnor stannar inte i himlen

Jag minns en stjärna som föll den kvällen
vi satt här då du och jag
Och jag önskade så att det skulle bli vi en dag
Du tog min hand
Förvånat drog jag mig undan
Ovetandes om att
det skulle bli sista gången
Vi någonsin rörde vid varann

Sitter här nu
ensam
Och undrar om du också undrar
Vad som hade hänt
Om vi
vågat göra vad vi önskade då




Fri vers (Fri form) av Fannyamandas
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-14 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas