Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulördemokraterna

 

Detta parti skänkte                                      
fri lejd o vit flagg åt
brunklädda som till
svart hade aversion

sågs varmt rött vara
kivades med vinröda
tidigare grått initialt
framstod som beigea

ger i debatt gula kort
fasar för orange väst
i otal val erhållit guld
numer vridits mot blå

dock ingen gröngöling 
trots mix i all pigment
texten ovan ger nog en
målande bild utav SAP


 




Övriga genrer (Satir) av Bodingen VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-25 19:19



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Alla färger i paletten
Dansar med baletten
Du målat med penna
Så fint i dikten denna
2019-11-26

  överlevaren VIP
Målande ord, fyndig text!
2019-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP