Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vettskrämd

 

Jag var så brottsligt ängslig, 
så mördande vettskrämd, 
för att leva. 


Men min rädsla är nu förgången: 
Jag pantsatte den mot lokförarens chock. 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-18 14:02



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ketchup-effekten !
2019-11-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra spänningsverkan! Jag blundar och ser.
2019-11-18

  Öknens Ros VIP
Tur man inte är lokförare.
2019-11-18

    ej medlem längre
Vilken överraskning i sista raden! Uttrycksfullt och så målande!
2019-11-18

    Lena Staaf VIP
Frågan är om du ska lösa ut den...
Spännande ordval!
2019-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP