Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå, trots allt..


Bortom allt
kvarstår vi

så oerhört
långt ifrån

ändå här
tillsammans

Det blev så
det är så

Inget att göra
stor sak av

vissa bara är
och blir alltid
kvar

trots allt








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-19 01:20



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Grundläggande, direkt innehåll som är lika nära som kosmiskt.
2019-11-19

  Kungskobran VIP
Det finns alltid något kvar av någon på gott eller ont
2019-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP