Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom tillbaka


Kom tillbaka

Jag har hamnat i ett konstigt rum, panik och 50 grader överallt. Ingen ro för mitt sinne, sparkar och skriker men inget hörs och jag blir kvar därinne. Pendeln slår när jag ropar kom kom, för en sekund har du bara lurat oss, i nästa är allt verkligt typ som, hur kan detta ens hända, vi ska köpa så många ljus vi kommer orka tända.

Inte visste jag vad det var att sakna, inte kunde jag veta hur det är att älska sig igenom hela tomheten, jag saknar hela vägen upp till evigheten och ner igen. Du hade smärta och den allra värsta, jag visste inget och det hatar jag mig själv för, vad är meningen med något när till och med änglar dör?

Du var där vid min sida så länge jag kan minnas, kan du snälla komma tillbaka, om bara för en minut och berätta varför du inte vill finnas.
Ibland kommer ilskan mot dig, ta inte åt dig för jag menar inget, vet bara inte hur man sorterar uttryck, när sorgen sköljer över mig tas mer än ett finger. Hela handen, armen, en kidnappad kropp och mina tårar hittar inget stopp.

Jag ska möta din bror och nu behöver jag din hjälp mer än nånsin, vad ska komma ur min mun som inte landar fel? Jag hoppas att du ser och att du hör, jag behöver dig och jag ska sakna dig till jag dör. Kom tillbaka min vän, ditt tomrum väntar dig. Kom tillbaka min vän, för jag älskar dig och du fattas mig




Fri vers (Spoken word/Slam) av Daniel Erik Gustav Svärd den Tredje
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-19 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Erik Gustav Svärd den Tredje