Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Uljo:s dikt "Inte som andra".


Inte knäckt

 

 

mitt liv är en gåta

kan inte förlåta

 

de som förtryckte

de som tyckte

 

ja' var ful som stryk

en smutsig byk

 

ränder efter gråt

bara efteråt

 

ingen skulle få se

jag skulle dem be

 

sluta retas o mig slå!

jag nog kan förstå

 

ni vill se mig knäckt

ni känslor väckt

 

men när jag torkat tårar

jag vet det kommer nya vårar

 

en dag jag slipper er

en dag jag inte gråter

 

mig ni aldrig knäcker

starka känslor mig väcker

 

ni svaga rädda möss

till er jag säger ajöss!

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-11-19 13:17



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Karma
ej förbarma
leta avart
gjort spårbart
så vendetta
följer detta
2019-11-20

  Kungskobran VIP
Mobbare är ett släkte för sig
bryr sig inte om varesig dig eller mig
Dom vill bara ha makt
och bildar en pakt
med ynkliga stackare
bedrövliga belackare
2019-11-20

  MALVAA VIP
läser bara kraft bland raden
vilka vill säga "böjd" men inte knäckt

2019-11-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Trots det hemska, bra styrka och krut i orden!
2019-11-19

    Lena Staaf VIP
Fin dikt om att inte låta mobbarna vinna. Det är viktigt också att det finns någon/några att vända sig till för att slippa vara ensam i den kampen.
2019-11-19

  ULJO
Du visar på att det är viktigt att aldrig vika ner sig. Starkt uttryck detta.
2019-11-19

  Cikoria Blå VIP
Hoppas de får detta läsa
de som försökte att dej kväsa.

Gott att se, de lyckades ej
diktarjaget är en tuffing till tjej.

2019-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP