Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrkanten

Fyrkanten som allting skulle pressas in i
Vet inte varför, men det var som nån slags jävla önskan
Från högre ort eller var fan den nu kom ifrån
Hur var det ens möjligt
Att pressa in så mycket liv i en sådan form?





Fri vers av Jane S VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-19 21:57



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Eller hur! Hur kunde just den geometriska formen bli utsedd till norm? Så mycket lidande som ryms där, ryms väl knappast nån annanstans. Bra belyst. High five på den! :)
2019-11-27

  lodjuret/seglare VIP
På beskrivningen de låter som ena nisch. Själv föredrar jag cirklar o trekanter, som ost på en fralla...
2019-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP