Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sårat hjärta

Sårat hjärta
famlar
tappar tid och rum
likt ett barn
det blir i smärtan
tanken den blir stum
sårat hjärta
tar ej hänsyn
till allt du faktiskt vet
det bryr sig inte om
din livserfarenhet
Sårat hjärta
ombesörja bara
att vis blir tröttsamt dum




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-20 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP