Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emfas


Faser
förlopp
kräver
sitt lugn

Ta det lugnt
ditt uttryck
för dagen
gårdagen
och dagen
före den

Så förskräckligt
mycket lugn
enbart lugn
kanske inte
är nödvändigt

mer av ordet
närvaro
rent av tröst

och de där
andra orden
som ingen
av oss vågar
säga

Så lugna är vi
inte

inte än




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-20 10:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Lugn min vän
vi är inte framme än
det kommer vi aldrig vara
så är det bara
”Man blir aldrig färdig,
och det är som det ska”
är det vad vi vill ha?
På yttersta dagen ändå
kommer vi ändå allt försmå
varför detta hej och schå
när vi skall dö ändå


2019-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP