Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspiration Inte knäckt av Öknens Ros


Mobbare

Mobbare är ett släkte för sig
bryr sig inte om varesig dig eller mig
Dom vill bara ha makt
och bildar en pakt
med ynkliga stackare
bedrövliga belackare




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-20 10:13



Bookmark and Share


  ULJO
Fega kräk med låg självbild.
2019-11-20

  Öknens Ros VIP
Mobbare är oftast rädda personer, men som döljer det med att trakassera andra.
2019-11-20

  Öknens Ros VIP
Mobbare är oftast rädda personer, men som döljer det med att trakassera andra.
2019-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP