Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopp i tre serveringar


jag åker på upptäcksfärd i en rosa taxi som flyger

jag planterar ett frö av hopp i en mur av rädsla

jag berör din fördämning av sorg med värmen av min hand

 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-07-02 01:39



Bookmark and Share


    Tuvan
Oh fin rubrik. Rosa taxi. Underbart. gillar dina texter!
2006-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv