Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråkigt

 

 

nä uschalingen va ' här är trist

det finns inget go

man får bara gno 

o själv man gnistan har mist

 

poesi är attans så svårt

det blir bara plattityder

man måste ha attityder

det gäller att satsa hårt

 

men ibland man en pärla får till

bara så jäkla skönt

då är gräset grönt

och dikten får du tolka hur du vill

 

någon riktig poet jag inte är

fuskar mig fram i livet

har tagit klivet

till en tveksam karriär

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-21 17:58



Bookmark and Share


  ULJO
Du ingen riktig poet, dagens lögn.
2019-11-25

  Cikoria Blå VIP
Läsa, skriva, tänka om, göra om,
skriva dåligt, skriv bättre, skriva bra,
låta texten vila, skriva om, pröva olika stilar...
Det är ju så roligt så det är bara att fortsätta.
Så tänker iallafall jag.
2019-11-22

  Bodingen VIP
Tänk, skriv, lägg ut, klart!
2019-11-21

    Lena Staaf VIP
Känner igen känslan! Men vad är poesi? Jag gillar alltid att läsa dina reflektioner över livet i poetisk form.
2019-11-21

  Kungskobran VIP
Så länge författaren gillar att skriva så är all poesi läsvärd
2019-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP