Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt vetande

Den minsta detaljen i detta eviga liv, så kompletteras detta som samhället alltid förskjuter som en tveksam längtan att vara fri. Det sovande utrymmet inom detta passionerade öde, lovar också en frigenetisk sinnesdröm, med livet som det som skyddar oss alla från sinnes vred.
Ingen större gåva klarar av att bygga denna process som livets sista era gör, med glada sändebud om ett öppet liv med skapande tecken. Den starka visdomen med nuet, låter oss växa med denna process som livet stärker med sinnesformade vingar till det nya som kommer infört med kärlek. Den nya drömmande formen av längtan, så kommer idén om ett evigt liv att alltid förena oss med kärlek och ett nyare slags evigt vetande.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2019-11-22 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP