Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något från juni.


Allting

Jag vill ha-
Jag vill bära med mig-
uppleva... känna...
Allting.
Med öppna armar
(en osynlig skål)
vill jag bemöta allt som är mänskligt.
Låt livets ande strömma igenom mig;
låt sorgens vålnad hemsöka mig.
Allting.
Alla upplevelser förvandlas till
en flock av fåglar.
Likt en mantel knäpper jag fast dem.
(nu är jag redo)
De är nu mina beskyddare;
mina vänner och vägvisare.
Sjunger brustna toner, bortglömda symfonier.
In i mitt öra - sedan min själ - flyter
de in.
Åh låt mig känna allt detta.
Mitt hjärta är öppet för alla -
stig in.




Fri vers av Kajsa M
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-24 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa M