Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintern stryper världen

Jag föddes och nu är jag här,
strypt av vintern som också krymper världen.
Den förvrängs till något oigenkännligt,
till en sten som jag klämmer hårt i min näve.
Och så står jag här helt ensam,
ensam i vintern. Utan värme eller tröst eller ro.
Men jag föddes.




Fri vers (Fri form) av Kajsa M
Läst 110 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-10 19:36



Bookmark and Share


  ¡se necesitan dos para bailar un tango!
kläm snö till en snöboll några gånger sen gör du en snölykta och sen kan du ha ett ljus i mitten och den lyser för dig och ger dig allt du behöver glöm inte ljuset levande ljus är fint be till någon du älskar de kan va vid liv också <3
2023-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa M