Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny EP ute på streamingtjänster nu!


Hej Syster

”Hej Syster” är tredje spåret på min nya EP ”Hatets Kungarike”! Lyssna gärna: https://open.spotify.com/album/0Sr6QNJ2d68k9c9CUU5cAZ?si=UJTdbr4vQn-HqUGyiJTtRw

Det finns smärtor man inte kan se
Demoner som aldrig lämnar en ifred
Som hindrar en att vara sig själv
Ytans besatthet ser bara det den vill se
Du faller fritt mellan stolarna
Försäkringskassan, läkarna, AF
Går genom Kafkas process
En komedi av Shakespeare
Och surrealism likt Buñuels

Hej kära syster
Låt dig inte dras med
I vad de säger om dig
För dom har ingen själ
Dom är förlorarna
som tror de vann
För högsta pris
Säljer de sin högra hand

Ingen tar ansvar för smärtan som du inte ville ha
De säger att
”varför skulle de tro på dig?
Men dom kan klippa sina tungor
Dom kan plocka ut sina ögon nu
Sätt en spik i hjärnan och gör ett hål
De använder den inte ändå

Hej kära syster
Låt dig inte dras med
I vad de säger om dig
För dom har ingen själ
Dom är förlorarna
som tror de vann
För högsta pris
Säljer de sin högra hand

Du vet allt som dom säger
Men du är starkare än misstron som dom väljer
Hej kära syster
Låt dom aldrig stoppa dig

Jag önskar jag kunde ta din smärta ifrån dig
och skicka ut i universum
Som jag gjorde när vi var barn -
Försökte få dig att skratta när du grät
Så ge inte upp nu
För om jag är en Jon Snow
Så är du min Arya
Jag är den lidande bastarden
Och du är skölden
Som alltid har skyddat mig
Så låt mig nu skydda dig
Låt dom inte sänka dig
Jag vet du kommer vinna över dom till slut

Hej kära syster
Låt dig inte dras med
I vad de säger om dig
För dom har ingen själ
Dom är förlorarna
som tror de vann
För högsta pris
Säljer de sin högra hand

Du vet allt som dom säger
Men du är starkare än misstron som dom väljer
Hej kära syster
Låt dom aldrig stoppa dig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Robin V
Läst 757 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-24 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V