Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny EP! På streamingtjänster NU!


Myrornas Krig

Spår fem på min nya EP "Hatets Kungarike". Lyssna gärna: https://open.spotify.com/album/0Sr6QNJ2d68k9c9CUU5cAZ?si=zXPYjFUlQKWXnJgw_8vpHg

Vi föll sönder en oktoberkväll
Så där som alla gör ibland
Antar att vi var lost
Fick en överdos av livets rost
Det finns falskspel och bedrägeri
Och budskap som vi struntar i
Vi kastar Molotov cocktails framför en
carpe diem-poster men
Man kan väl bry sig sen?

Jag har väl aldrig haft en gloria
Vår tid tillsammans den är historia
För det kommer bara gå utför härifrån
Härifrån...

Vem bryr sig om hundra år
Vi är myror som tar allt vi får
Sen diskuterar vi vem det är mest synd om
Vi har skottpeng på det genuina
Berikandet, ja det börjar sina
Det ekar tomt och fattigt inuti
Visst är det härligt att ha ett liv
Som är hippt och intensivt

Jag har väl aldrig haft en gloria
Vår tid tillsammans den är historia
För det kommer bara gå utför härifrån
Härifrån...

Det fanns aldrig en plats för oss
Vi är alltid för evigt dömda
Generationerna innan oss
Brända jordens taktik förgömda
Framtiden är redan här och du
Det blir nog inga fler guld och gröna skogar nu

Jag har väl aldrig haft en gloria
Vår tid tillsammans den är historia
För det kommer bara gå utför härifrån
Härifrån...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Robin V
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-25 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V