Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppets klang

 

jag viskar ut i kosmos - och jag vet att jag hörs
jag sår ett frö av hopp i en mur av rädsla
jag berör en fördämning av sorg

avskalad mina försvar kan den lilla vila inom
en enda liten blomma i kylan väcker världar som sover.
hoppets ljusa ton ljudar över slätter som för länge sedan gett upp
mörkrets grepp lättar runt dimentioner som fallit i glömska
ännu är inte slaget över, inget är förlorat innan den sista själen har givit upp sin längtan.




Fri vers av Nova-Liv
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-02 10:38



Bookmark and Share


  Nova-Liv
min text lever sitt liv.
2006-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv