Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Dikten klar av TvåTungor


Ordlös

Jag skriver
för vem varför?
orden staplas
på varandra
bildar en pyramid
av oförståeliga ord
som skingras
flyter bort
samlas i ett hörn
som dammet
under skåpet
menad för ingen
menad för alla




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-26 08:41



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Den här är jättefin, men känslan känns igen. Det händer att man frågar sig vad man sysslar med, som tur och var finns det inget annat svar än att man måste vidare. Skriva nytt, skriva mer, skriva sig närmare, skriva sig varmare.
2019-11-27

  ULJO
Inte helt ordlös. Här staplade på varandra till poesi.
2019-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP