Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulkabacken

Pulkabacken ligger övergiven,
kutryggig och tyst
som ett hemlöst barn

Ingen tröst finns att finna
förrän den nya årstiden lagt sig
som en omslutande filt




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 219 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-11-27 06:22



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Du förmedlar en enslig tröstlöshet som, enligt mig, oftast finns på hösten.
2020-01-07

  Håkan Grapenfalk
jättefin förstvers, tycker mycket om metaforen! applåder!
2019-11-28

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Du fick mig att tänka på barndomens pulkabackar. Tack.
2019-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta