Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min diktsamling "I tidens mitt" har i dagarna 1 år på nacken. Jag har ett mindre antal böcker i lager fortfarande. Boken kostar 150 kr + 20 kr för frakt. Är du intresserad, så hör av dig här på poeter.se


om än november

 

mitt blickfång är kringränt

av dimdraperier

letar en öppning

i det slummergrå

tystnad en obruten bubbla

darrar till vid gummihjuls

rullande blöta förbi

andningens trötta tomgång

går runt undan för undan

min inombords glödbädd

döljs under askans tristess

 

 

 

minnen svävar sömnens flegma

påminn mitt språkande hjärta

om gristor som sprakat mirakel

vi upptäcker eldar

där flammar vi samman

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-27 13:53



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin kontrast mellan höstens gråhet och den inneboende glödbädden.
2019-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg