Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krånglig - Haiku

 

 

kursiverat och

betonat understruket

ovidkommande




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-27 14:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det är det som står mellan raderna som räknas
2019-11-28

    Lena Staaf VIP
Kul haiku! Hur vi lyfter fram vissa ord och begrepp medan andra halkar ner i skamvrån.
2019-11-27

  Bodingen VIP
VERSALERNA ÄR

OFTA MED BETONING PÅ

HA UNDERSSTRUKET


2019-11-27

  ULJO
Inget är ovidkommande här i världen. allt har en betydelse.
2019-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP