Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spleen, panikångest, apati, rastlöshet, handlingsförlamning, självhat, folkilska, livsleda... och en patologisk fascination för minimorötter.----Vi hörs och störs, skrivs och trivs. Stänger förmodligen ner här ett tag nu. Puss & kram på er! <3


Fjättrad andedräkt

 

 

Jag fjättrade din andedräkt

vid den svarta soluppgången,

så att jag alltid kunde förnimma dig

de gryningar då jag valde livet.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-11-27 16:49



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Den här älskar jag ! Så vacker !
2019-12-05

    ej medlem längre
Åh, vad snyggt! Skarpt och samtidigt vackert gestaltat. Ta hand om dig och skriv när du känner att du kan och vill.
2019-11-28

    Lena Staaf VIP
All denna bubblande känsla på bara ett fåtal rader. Njutbart!
2019-11-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbt diktat! Och sorgligt.
2019-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP