Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

29/11

Oundvikligen;
vintern nu gjort sin entré 

- snöinslag i regn




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-29 11:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
...fast jag tror inte att höstvädret har gett sig än...fin haiku...
2019-12-02

  Maiah VIP
Fin betraktelse över övergång till ny årstid
2019-12-01

  Gunnel Eriksson VIP
Javisst, oundvikligt och med
blandade känslor.
2019-11-30

  ULJO
Härligt om de får stanna
2019-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP